KULTURNI PROJEKTI · KONCERTI ·
FESTIVALI · Odnosi sA javnošću · Bendovi i MUZIČARI

Oleg Kireyev ponovo u Beogradu

Ruski džez saksofonista Oleg Kireyev 24. i 25. februara nastupa u Beogradu kao specijalni gost na stotom „Rođendanu džeza” u Akademiji 28 i u Music bar-u "Ulica".

U okviru muzičkog programa festivala „Rođendan džeza”, 24. februara od 22:30h, u klubu Akademija 28 nastupiće poznati ruski džez saksofonista Oleg Kireyev kao ekskluzivni gost Jovana Maljokovića i Balkan Salsa Benda.

25. februara u 21h u organizaciji udruženja „Kulturna inicijativa” održaće svoj koncert sa specijalnim gostima Jelenom Jovović i Max Kochetov kvartetom u Music bar-u "Ulica", Balkanska 13.

Oleg Kireyev se upravo vratio iz Tokija gde je imao koncert s japanskim muzičarima, a nakon Beograda i saradnje s beogradskim muzičarima učestvuje u Bremenu na najvećem džez festivalu.Osim svetskog uspeha i mnogobrojnih turneja, u avgustu prošle godine je imao trijumfalni nastup na Nišville jazz festivalu sa svojim bendom “Orlan”.
20 februar 2017
Početna Kontakti O nama Mapa sajta Instagram Facebook Youtube

The great Breakthrough in your life comes when you realize it that you can learn anything you need to learn to accomplish any goal that you set for yourself.This means there are no limits on what you can be, have or do.
Brian Tracy